Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@17:07:48 GMT

تیم ملی کشتی آزاد ایران سوم جهان شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۳۱۸۰

تیم ملی کشتی آزاد ایران سوم جهان شد

تیم ملی کشتی آزاد ایران با ۳ طلا، ۳ نقره و یک برنز بر سکوی سومی رقابت های جهانی نروژ ایستاد.

رقابت‌های کشتی آزاد رقابت‌های قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۱ طی روزهای ۱۰ لغایت ۱۳ مهرماه در شهر اسلو نروژ برگزار شد که در پایان تیم ایران توسط حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم، کامران قاسم پور در وزن ۹۲ کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، علیرضا سرلک در وزن ۵۷ کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی در وزن ۶۵ کیلوگرم و محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم به مدال نقره و مجتبی گلیج در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده بندی تیمی نیز تیم ایران با ۱۶۲ امتیاز به عنوان سوم دست یافت و تیم‌های روسیه با ۱۷۳ و آمریکا با ۱۶۵ امتیاز به ترتیب اول و دوم شدند.

نتایج کشتی گیران کشورمان در این رقابت‌ها به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم علیرضا سرلک پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۱ بر صفر جوزپه ویلارو از اکوادور را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۷ بر ۶ از سد آریان تسیوترین از بلاروس گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سرلک در این مرحله سلیمان آتلی دارنده مدال نقره جهان از ترکیه را با نتیجه ۷ بر ۴ از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال با نتیجه ۵ بر ۳ مقابل توماس گیلمان دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان از آمریکا مغلوب و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ۶۱ کیلوگرم رحمان عموزاد در کشتی نخست با نتیجه ۵ بر صفر از سد گمزاتگادزی هالیدوف از مجارستان گذشت. وی در دور بعد مقابل توشیهیرو هاسگاوا دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از ژاپن با نتیجه ۹ بر ۵ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، عموزاد از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمحمد یزدانی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر گابریل جاناتچ از اتریش را مغلوب کرد وی در دور بعد با نتیجه ۱۳ بر ۳ مقابل سباستین ریو را از پورتوریکو به برتری رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. یزدانی در این مرحله مقابل کرزیستوف بینکوفسکی از لهستان با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۴ علیبک عثمان اف از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال در یک غافلگیری با نتیجه ۱۴ بر ۴ مغلوب با ژاگیر شاخیف قهرمان اروپا از روسیه شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۷۰ کیلوگرم عرفان الهی در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر جینتارو موتویاما دارنده مدال برنز زیر ۲۳ سال جهان از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۴ بر ۲ از سد نیکولای گراحمز از مولداوی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. الهی در این مرحله مقابل ارنظر آکمات علی اف از قرقیزستان با نتیجه ۸ بر ۸ مغلوب شد و با توجه به پیروزی این کشتی گیر مقابل حریف روس در دیدار نیمه نهایی، الهی به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب آرمان آندراسیان از ارمنستان شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی در دور اول با نتیجه ۱۲ بر ۲ بایامبادورج انخبایار از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۲ بر صفر از سد نورکجا کایپانوف دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از قزاقستان گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. امامی در این مرحله مقابل آوتاندیل کنتچادزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان با نتیجه ۱۰ بر ۱ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، امامی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر آرون کانوا از ایتالیا را از پیش رو برداشت. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر ۴ آرمان آواگایان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر صفر سیف الدین آلکما از فرانسه را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. نخودی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۵ از سد نیکا کنتچادزه دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال با نتیجه ۵ بر ۱ مغلوب جردن باروز قهرمان المپیک و جهان از آمریکا شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۶ کیلوگرم حسن یزدانی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۲ عظمت دولت بیکوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی اتهان راموس از پورتوریکو را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۲ از سد آرتور نایفونوف دارنده مدال برنز المپیک و جهان از روسیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال مقابل دیوید تیلور قهرمان المپیک و جهان از آمریکا با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی رسید و طلسم شکست این کشتی گیر را شکست و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۲ کیلوگرم کامران قاسم پور پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۷ بر صفر از سد آن دریل ولاوسف از اوکراین گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر ۱ ایراکلی متسیتوری دارنده مدال برنز جهان از گرجستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. قاسم پور در این مرحله در یک کشتی نفس گیر مقابل جی دن کاکس قهرمان جهان از آمریکا با نتیجه ۳ بر ۳ به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار پایانی مقابل ماگومد کوربانوف قهرمان اروپا از روسیه را با نتیجه از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مجتبی گلیج در دور نخست با نتیجه ۴ بر صفر الیزبار اودیکادزه از گرجستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر رادو لیفتر از مولداوی را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۱ علیشیر یرگالی دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. گلیج در این مرحله به مصاف کایل اسنایدر قهرمان المپیک و جهان از آمریکا رفت اما در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. حریف وی در این دیدار باتزول اولزیسایخان دارنده مدال نقره آسیا از مغولستان را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیرحسین زارع پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر دزیانیس خرامیانکوف از بلاروس را مغلوب کرد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر نیکولاس گویازدوفسکی دارنده مدال برنز جهان از آمریکا را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر صفر از سد طاها آکگول قهرمان المپیک و جهان از ترکیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. زارع در این دیدار در یک کشتی حساب شده با نتیجه ۹ بر ۲ گنو پتریاشویلی دارنده مدال‌های طلای جهان و نقره المپیک از گرجستان را از پیش رو برداشت و پس از ۳۲ سال و پس از زنده یاد علیرضا سلیمانی ایران را برای دومین بار صاحب مدال طلای جهان در سنگین وزن کرد.
رده بندی انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۷ کیلوگرم: ۱- توماس گیلمان (آمریکا) ۲- علیرضا سرلک (ایران) ۳- هورست لهر (آلمان) و آریان تسیوترین (بلاروس)
۶۱ کیلوگرم: ۱- عباس گادجی ماگومدوف (روسیه) ۲- داتون فیکس (آمریکا) ۳- آرسن هاروتونیان (ارمنستان) و توشیهیرو هاسگاوا (ژاپن) … ۱۱- رحمان عموزاد (ایران)
۶۵ کیلوگرم: ۱- ژاگیر شاخیف (روسیه) ۲- امیرمحمد یزدانی (ایران) ۳- تولگا تومور اوچیر (مغولستان) و علیبک عثمان اف (قرقیزستان)
۷۰ کیلوگرم: ۱- ماگومدمراد گادجیف (لهستان) ۲- ارنظر آکمات علی اف (قرقیزستان) ۳- ژربایف یوگنی (روسیه) و زورابی یاکوبیشویلی (گرجستان) … ۸- عرفان الهی (ایران)
۷۴ کیلوگرم: ۱- کایل داک (آمریکا) ۲- تیموراز سالکازانوف (اسلواکی) ۳- فضلی اریلماز (ترکیه) و تیمور بیژویف (روسیه) … ۸- یونس امامی (ایران)
۷۹ کیلوگرم: ۱- جردن باروز (آمریکا) ۲- محمد نخودی (ایران) ۳- نیکا کنتچادزه (گرجستان) و رادیک والیف (روسیه)
۸۶ کیلوگرم: ۱- حسن یزدانی (ایران) ۲- دیوید تیلور (آمریکا) ۳- آرتور نایفونوف (روسیه) و ابوبکر آباکاروف (آذربایجان)
۹۲ کیلوگرم: ۱- کامران قاسم پور (ایران) ۲- ماگومد کوربانوف (روسیه) ۳- عثمان نورماگومدوف (آذربایجان) و جی دن کاکس (آمریکا)
۹۷ کیلوگرم: ۱- عبدالرشید سعداله یف (روسیه) ۲- کایل اسنایدر (آمریکا) ۳- مجتبی گلیج و ماحامد زاکاریف (اوکراین)
۱۲۵ کیلوگرم: ۱- امیرحسین زارع (ایران) ۲- گنو پتریاشویلی (گرجستان) ۳- طاها آکگول (ترکیه) و لخاگواگرل مونختور (مغولستان)

رده بندی تیمی این رقابت‌ها به شرح زیر است:

۱- روسیه ۱۷۳ امتیاز ۲- آمریکا ۱۶۸ امتیاز ۳- ایران ۱۶۲ امتیاز ۴- گرجستان ۶۸ امتیاز ۵- ترکیه ۵۸ امتیاز ۶- مغولستان ۵۶ امتیاز ۷- بلاروس ۴۵ امتیاز ۸- آذربایجان ۴۲ امتیاز ۹- لهستان ۳۹ امتیاز ۱۰- ارمنستان ۳۹ امتیاز

منبع: مهر

کد خبر 526930

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کشتی آزاد تیم ملی کشتی آزاد جام جهانی کشتی آزاد تیم کشتی آزاد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان نتیجه کشتی آزاد نتیجه کشتی آزاد امروز تیم ملی کشتی آزاد جوانان رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان کشتی آزاد جام باشگاه های جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق راهی مرحله یک چهارم نهایی شد راهی مرحله نیمه نهایی شد مرحله با نتیجه قهرمان المپیک و جهان دور بعد با نتیجه راهی دیدار فینال شد پس از استراحت در دور پیش رو برداشت دور دوم با نتیجه نتیجه ۱۰ بر صفر دیدار فینال دارنده مدال نقره دارنده مدال برنز جهان از آمریکا نهایی راه یافت نتیجه ۸ نتیجه ۵ نتیجه ۴ نتیجه ۶ کشتی گیر بر صفر از سد گذشت و راهی دور اول مغلوب شد یک کشتی نقره جهان دست یافت قاسم پور رده بندی رقابت ها مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۳۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای قهرمانی امید و جوانان بوکس آسیا اگر چه با حضور پر تعداد کاروان ایران در قزاقستان همراه بود و در میانه راه با شکست و حذف سریالی بسیاری از نمایندگان کشورمان همراه بود، اما پایان خوشی داشت. پایانی با کسب مدال طلای نماینده جوان ایران آن هم مقابل حریف ازبک. شاید همین مدال طلا باعث شد تا عملکرد نه چندان قابل قبول بوکسورهای جوان ایران در این رقابتها زیر سایه برود.

بوکس این روزها اگرچه از برخی تصمیمات اشتباه مدیریتی، نفوذ دوباره اسامی تکراری و کماکان تاثیر برخی بر مدیریت رنج می برد اما در اعزام های بین المللی کوتاهی نکرده است، اگرچه به نظر می رسد بهتر است اولویت ها در اعزام به رقابتها برای فدراسیون در نظر گرفته شود چرا که اعزام ۱۸ بوکسور و کسب ۶ مدال در حالی که سه مدال از این ۶ مدال توسط نمایندگانی کسب شد که هیچ پیروزی در مسابقات نداشتند و با تنها یک قرعه استراحت و یک باخت به برنز مسابقات رسیدند!

اگر نگاهی گذرا به عملکرد تیم امید بیاندازیم و از انتقادها نسبت به فعالیت بالای برخی بوکسورها در فضای مجازی چشم پوشی کنیم، می توان یک تا دو بوکسور را در این مسابقات با عملکردی متفاوت تر متمایز کرد.

در وزن ۴۸ کیلوگرم آرشام حسنی را می توان یکی از بوکسورهایی دانست که علیرغم شکست مقابل نماینده هند قهرمانان جوانان جهان در اسپانیا و حذف از رقابتها در مبارزه دوم، در مبارزه نخست خود در برابر لی جونگ هو یکی از بوکسورهای شرق آسیا (کره) عملکرد قابل قبولی داشت و به برتری هم رسید. حسنی که پیش از این تمریناتی هم با تیم ملی بزرگسالان داشت با شکست مقابل حریف هندی موفق نشد به مدالی در این رقابتها دست پیدا کند ولی در عین حال می توان از او به عنوان یکی از امیدهای آینده بوکس ایران نام برد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم، نیما بیاتی اگرچه در دیدار نخست جان پائول فیلیپینی را به خوبی پشت سر گذاشت ولی در مقابل بوکسور مغول ناکام ماند و از گردونه رقابتها حذف شد.

در وزن ۶۰ کیلوگرم آرمان عبادی مقابل آگاش گورکا از هند در همان رقابت نخست شکست خورد و از گردونه مسابقات حذف شد.

در وزن ۶۳.۵ کیلوگرم ،امیرحسین پیشرو در دیدار نخست مقابل حریف نه چندان مطرح سریلانکایی خود به برتری رسید و در مقابل نماینده به رسم بیشتر دیدارهای نمایندگان کشورمان مقابل ازبکها شکست خورد.

در وزن ۶۷ کیلوگرم، گرجی پس از استراحت در دیدار نخست به مصاف نماینده قزاق نایب قهرمان جهان رفت و با قبول شکست از گردونه رقابتها کنار رفت.

در وزن ۷۱ کیلوگرم عیسی فردین مقابل نماینده عراق به برتری رسید ولی در مقابل بوکسور قزاق متحمل به شکست و از گردونه رقابتها حذف شد.

در وزن ۷۵ کیلوگرم امید محشری نیز یکی از بوکسورهایی بود که در این رقابتها خوش درخشید. وی در مبارزه نخست با قدرت بوکسور هندی را با طعم ناک دان شکست داد ولی در مبارزه دوم مقابل نماینده صاحب نام ازبک که دارنده مدال طلای جهان و آسیا بود شکست خورد ولی به عقیده بسیاری از کارشناسان عملکرد قابل قبولی در این مسابقات داشت. او با این تک پیروزی موفق به کسب مدال برنز شد.

در وزن ۸۶ کیلوگرم صدری که چند سال سابقه حضور در تیم جوانان را داشته و در مسابقات جهانی نیز این تیم را همراهی کرده بود و تحربه هرچند کوتاه با تیم بزرگسالان را نیز داشت با قرعه دشوار مقابل نماینده قزاق شکست خورد ولی در کمال تعجب با همین شکست به مدال برنز دست پیدا کرد.

در وزن ۹۲+ کیلوگرم هم رضا خلیل زاده پس از یک دور استراحت به مصاف حریف ازبک رفت و شکست خورد ولی وی نیز به مدال برنز دست پیدا کرد.

در رده سنی جوانان بعد از هفت سال تیم ملی مجددا موفق شد به مدال طلا دست پیدا کند، اتفاقی که می توان آن را به فال نیک گرفت ولی همچنان شش بوکسور در همان رقابت نخست نتیجه را به حریفان خود واگذار کردند. یک مدال برنز هم توسط نماینده ای کسب شد که هیچ پیروزی در این مسابقات نداشت و با تنها یک باخت، برنز هم گرفت!

در وزن ۴۸ کیلوگرم رده سنی جوانان مهدی شعبان مقابل فیلیپین شکست خورد و زودهنگام از گردونه رقابتها حذف شد.

در وزن ۵۱ کیلوگرم مهدی کاظمی که با بدشانسی رقابتها را با سرماخوردگی آغاز کرد مقابل نماینده قرقیزستان باخت و وی نیز خیلی زود از دور رقابتها کنار رفت.

مهدی سلطانی در وزن ۵۴ کیلوگرم با قرعه ای نسبتا خوب در دور نخست استراحت کرد. سلطانی در مبارزه دوم مقابل نماینده مغول و در حالی که راند نخست را شکست خورده بود تسلیم نشد و به برتری رسید. وی در مبارزه سوم مقابل حریف قرقیز شکست خورد و به مدال برتر بسنده کرد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم رضا فضلی مقابل نماینده امارات در دیدار نخست به برتری رسید و در دیدار بعدی مقابل اردن شکست خورد و حذف شد.

در وزن ۶۳.۵ کیلوگرم سید علی اکبر میراحمدی علیرغم تکنیک قابل قبولش مقابل نماینده هند شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.

سام استکی در و ن ۸۰ کیلوگرم هم علیرغم تجربه نسبتا خوبی که در رقابتهای بین المللی کسی کرده دوباره با قرعه ای دشوار در دیدار نخست به مصاف حریف ازبک رفت و با قبول شکست حذف شد.

ملک خطابی در ۸۶ کیلوگرم در دور نخست قرعه استراحت داشت و در دور بعدی مقابل حریف ازبک شکست خورد و به برنز رسید.

در وزن ۹۲ کیلوگرم عباس گرشاسبی که سال گذشته در رده سنی نوجوانان هم بوکسور توانمندی بود مقابل نماینده هند شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.

ستاره این رقابتها بدون شک امیر اسماعیلی بود که پس از قرعه استراحت در دور بعد نماینده هند را شکست داد و با تنها یک بازی به فینال رسید و در فینال با پیروزی ارزشمند مقابل نماینده ازبک موفق شد با دو پیروزی به مدال طلای این مسابقات دست پیدا کند.

کد خبر 6100051

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • برگزاری اردوی شاگردان کاوه در مازندران فقط با ۶ کشتی‌گیر
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران رقابت‌های جهانی کشتی
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران کشتی
  • یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال‌آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به ۹ مدال آور کشتی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش ۱.۵ میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور جهانی
  • احتمال محرومیت کشتی‌گیر آمریکایی و بازگشت رقیب ایرانی به المپیک پاریس!